ŽENSKI RITUALNI KROG: MESEČNO SREČANJE

Tempelj Sestrstva

Vabljena v izkušnjo sestrske povezanosti, kjer si videna, slišana, sprejeta in podprta. Kjer se Duša nahrani. Kjer skupaj potujemo v globine, opuščamo stare vzorce in se širimo v lepoti tega kar smo.

Vabljena v prostore Templja, v prostore Ženske duhovnosti. Odstirale bomo misterije, ki se skrivajo v tvojem telesu. Objemi, začuti in na novo spoznaj svoje telo. 

Vabljena na potovanje odkrivanja ženske moči, lepote in izžarevanja. Dovoli, da te izkušnja obogati.

Kako izgleda naše srečanje?

 

Gre za vodeno izkustveno doživetje, za Ritual, znotraj katerega vsaka posamično in hkrati skupaj soustvarjamo z arhetipi, raziskujemo prakse utelešanja, plešemo, delimo izkušnje in skupaj meditiramo.

Če česarkoli ne boš želela je to popolnoma v redu, cilj je, da skupaj ustvarimo varen prostor, kjer smo podprte, sprejete in kjer se lahko na nežen način dogaja preobrazba.

V ospredje postavljam sestrstvo

Skozi proces bomo enakovredno potovale skupaj, vključno z mano. V Krogu smo vse enake, vsaka izkušnja je unikatna, dragocena, predvsem pa je doprinos, da se iz nje vse nekaj naučimo.

V krogu se ne ukvarjamo s tem, kakšne so naše vloge v vsakdanjem življenju, saj vidimo onkraj njih.

Tukaj smo prisotne kot priče druga drugi, pri čemer ni potrebno ničesar spreminjati ali popravljati.

Gre za skupni proces, v katerem smo vse enake, vse spoštovane,  nobena izkušnja ni pomembnejša od druge in kjer so dovoljena vsa čustva.

Globoko spoštujemo integriteto vsake posameznice, zato s svojimi idejami o tem, kako naj bi  stvari izgledale ne posegamo v njeno doživljanje. Ne prekinjamo in ne dajemo nasvetov ali komentarjev, razen če nas katera izrecno prosi za to.

V krogu smo pristine v svoji osebni avtoriteti, če katare izmed praks ne začutimo, preprosto ne sodelujemo.

Srečamo se v Templju, kaj to pomeni?

Gre za zavestno ustvarjen prostor, kjer smo varne in podprte, da potujemo v globine. Za vas bom predhodno ustvarila podporno vzdušje s svečami, eteričnimi olji v krogu z blazinami.  Ne bomo se ukvarjale s tem, kakšne so naše vloge v vsakdanjem življenju, ampak bomo skupaj potovale onkraj tega. Z našo namero bomo ustvarile zaupen prostor, kjer se bomo imele možnost odpreti novi izkušnji.

V krogu se ne ukvarjamo idejami in koncepti glede prepričanj o spiritualnosti, ukvarjamo se s tem,  kaj skupaj doživljamo tukaj in sedaj, na prizemljen način.

 

 

Datumi prihajajočih mesečnih srečanj:

Sreda, 30. avgust 2023 od 18:30 do  21:30 ure

Tema: druženje ob polni luni, “ločevanje zrnja od pleveli”

Na izkustveni ravni bomo pogledale, kaj se je zgodilo s “semeni”, ki smo jih posejale za letošnje leto. Kje smo in kam se pomikamo? Kaj je moralo umreti? Kaj potrebuje več nege in pozornosti? Kaj lahko praznujem in kaj zavestno izpustim? Kakšen je tvoj osebni cikel znotraj univerzalnega cikla in kako se lahko maksimalno podpreš v tem? Kako je biti ugledana s tem kar je in kako je biti priča na drugi strani? Srečale se bomo z arhetipom Mame in z Ustvarjalko/Ohranjevalko/Uničevalko

Lokacija:

Witches Sisterhood Tempelj v Tobačni (Tržaška 2, Ljubljana)

Prispevek:

29 eur 

22 eur če prideta skupaj s prijateljico

Prijave:

[email protected]

+386 40 136 131

Kontaktiraj me in z veseljem ti bom pred prijavo odgovorila  na kakršnakoli vprašanja ali dileme.

Arhiv mesečnih srečanj:

Sreda 5.4.2023 od 18:30 do  21:30 ure

Tema: Druženje ob polni luni s fokusom na senzualnosti

Sreda 19.4.2023 od 18:30 do  21:30 ure

Tema: Druženje ob mlaju, pomen in direktna izkušnja Sestrstva

Četrtek 4.5. 2023 od 18:30 do  21:30 ure

Tema: Praznovanje Beltane, polna luna, združitev ženske in moške energije znotraj nas

Sreda, 24. maj 2023 od 18:30 do  21:30 ure

Tema: notranji Tempelj