Witches
Sisterhood
naročila

Naroči zase ali za darilo

Predstavljam svež nabor pulijev in puloverjev za hladne zimske dni, ki v sebi nosijo zgodbo Witches Sisterhood in se ponašajo s kakovostnimi materiali ter trajnostnim pristopom v proizvodnji in oblikovanju.

Spoznaj zgodbo Witches Sisterhood

Oblačilo, ki te spomni na tvoj dnevni ritual

Ekološka blagovna znamka Witches Sisterhood v ospredje postavlja starodavno arhetipsko dušo čarovnice v preobleki današnje ženske, ki težko ubeži hitremu tempu sodobnega življenja, lahko pa skozi dnevne rituale poišče kotiček samo zase, v katerem se ustavi in obnovi svoje moči.

Oblačilo na ta način služi tudi kot opomnik za dnevni ritual in kot sredstvo, skozi katerega ohranjamo stik s seboj.

Poudarek je na potiskih, na ekoloških materialih, na zgodbi, na “body positivity” odnosu do telesa, na tem, kje in kako oblačila nastajajo in kakšne občutke vzbujajo v nas.

Conscious, sustainable & magical

Feel the fabric, pay attention to

how your body responds touching it,

sense the story behind,

what feelings stear in you?

Let the garment to reminds you of

your daily rituals.

O materialih

Vsi materiali, ki jih uporabljam, so ekološkega izvora, z vsemi potrebnimi certifikati, kar zajema tudi to, da proizvajalci dobijo pravično plačilo in da delajo v urejenih delovnih pogojih, hkrati pa se pri proizvodnji ne uporabljajo škodljiva barvila in druge kemikalije, ki dražijo kožo in onesnažujejo okolje.

Ekološki bombaž s certifikatom GOTS, ki predstavlja najvišji standard kakovosti nad predelavo ekološkega tekstila, nadzoruje uporabo pesticidov, formalcehidov in drugih škodljivih kemikalij. Vse uporabljene snovi morajo ustrezati zahtevam glede toksičnosti in bio razgradljivosti, odpadna voda pri postopkih pridelave pa se mora očistiti v čistilnih napravah. 

Certifikat GOTS zagotavlja, da pridelovalci izpolnjujejo socialne standarde (predpisane z ILO normami), kar se mi zdi izjemno pomembno. Majčke so izdelane v Sloveniji, natančneje v Celju, v družinskem podjetju z dolgoletno tradicijo.

Celotna kolekcija Witches Sisterhood

Join the community, use #witchessisterhood