UTOPIA II

Svoboda in skrivnostno notranje življenje

Kolekcija UTOPIA II prinaša vonj po svobodi, po skrivnostnem notranjem življenju, kjer je vedno vse prav, čeprav se na prvi pogled zdi vse narobe.

Ciklična ženska moč vedno najde pot, ne glede na okoliščine – v obdobjih rasti in upadanja, v času ustvarjanja in v času mirovanja, v času svetlobe in v času teme.

Kolekcija je postavljena v magični kraj, v zapuščene soline in v sebi nosi spomin na poletje. Med fotografiranjem kolekcije smo s fotografom Mariem spontano domislili zgodbo o Solnih ljudeh, ki so nekoč živeli na tem čarobnem kraju, se prehranjevali le z zrnci soli.

Ko je te zmanjkalo so odšli neznano kam, njihov duh, ki ga je upodobila manekenka Andreja Slavič, pa še vedno pleše po zapuščenih solinah.

Veliko možnosti za stilsko interpretacijo

Kolekcija oblačil UTOPIA II je nadaljevanje zgodbe, ki se je pričela plesti v času 1. vala epidemije in izolacije v mesecu marcu in govori o magičnem vrtu znotraj nas, kjer je mogoče vse.

Sestavljena je iz šestih različnih oblek, vsaka izmed njih pa v ospredje prinaša svoje kvalitete, najsi bo nežnost ali moč ali strast. Namenjena je sodobnim bojevnicam, ki na prvo mesto postavljajo srce.

Lahko je sofisticirano šik, tudi za večerne priložnosti, v kombinaciji s supergami je lahko urbana, lahko je zasanjano boemska. Minimalistične linije puščajo odprte možnosti za stilske interpretacije, unikatni detajli pa pričarajo piko na i.