O meni

“I dedicate my life to Beauty and Sacredness”

Večinoma me ljudje poznajo po tem, da telo oblačim. Kot oblikovalki mi telo resda predstavlja neke vrste platno, hkrati pa sem od nekdaj čutila, da moje poslanstvo ni zgolj oblačenje telesa. Povezano je s tem, kako se ženske v svojem telesu počutimo.

Sem predana raziskovalka ženskih arhetipov, kar sem leta vpletala v svoj kreativni proces ustvarjanja oblačil, sedaj pa slednje predajam v obliki vodenih potovanj v varnem zavetju ženskega kroga.

V tem trenutku svoje znanje še dodatno poglabljam pri Elayne Kalili Daughty in kot študentka Psihodinamske psihoterapije, katere dodana vrednost je vključevanje tehnik dela s telesom.

Najbolj me izpolnjuje narava, pa morje, ples, rituali, prižgane sveče, sončni zahodi, eterična olja, bližina, globoki pogovori, senzualnost, svetost, zgodbe, kreativnost in Lepota z veliko začetnico …

 

Ženski krogi

Z  letošnjim letom sem vstopila v novo vlogo, na katero sem se dolgo pripravljala in ki me neizmerno bogati. Znotraj Ženskih krogov potujemo skozi proces, ki sem ga intuitivno zasnovala na podlagi lastnih izkustev, izobraževanj in ženskih praks,  ki sem se jim posvečala zadnja leta. Držanja prostora Ženskih krogov sem se učila pri Elayne Kalili Daughty. (Temple Guide Training)

Ženski ritualni krogi so namenjeni vsem, ki tako kot jaz hrepenite po Ritualih v objemu Sestrstva, kjer se srečujemo izven vsakdanjih vlog in skupaj ustvarjamo Medprostor kjer se Duša nahrani.

Witches Sisterhood

Je ekološka in trajnostna linija oblačil, ki jo oblikujem in si jo lahko ogledaš tukaj.

Za vsako kolekcijo ki jo ustvarim, stoji zgodba, izpeljana iz večletnega poglobljenega raziskovanja ženskih arhetipskih likov. V ospredju je še zlasti arhetip čarovnice in s tem povezane poganske tradicije naših prednikov.

Poudarek je na materialih, na zgodbi, na »body positivity« odnosu do telesa, na tem, kje in kako oblačila nastajajo in kakšne občutke vzbujajo v nas.

V ospredje postavljem osebni pristop, ki predstavlja nasprotje razosebljeni hitri modi.

Več o meni: